Midzomeravondconcert Crescendo Neede

Muzikaal weekend voor Crescendo Neede

Muziekvereniging Crescendo geeft op zaterdag 24 juni haar jaarlijkse midzomeravond concert. Crescendo geeft al meer dan tien jaar haar Midzomeravondconcert op de zaterdagavond het dichtst bij de langste dag.

Dit concert zal worden gegeven in de grote hal onder de oude bioscoop naast Bakkerij Stroet aan de Borculoseweg in Neede. Wij zijn bijzonder blij dat de fam. Stroet deze locatie beschikbaar stelt. Op deze lokatie hoeven we het concert niet af te laten hangen van het weer. Het kan altijd doorgaan.

Tijdens dit Midzomeravndconcert kunt U genieten van Muziekvereniging Amicitia uit Rietmolen en het orkest van Crescendo Neede.

Het orkest van Amicitita uit Rietmolen olv Jolien Lansink zal het programma beginnen om 19.30 uur.

Het orkest van Crescendo olv Hans Schippers zal daarna voor u spelen.

Beide orkesten hebben een  afwisselend programma voor u voorbereid. Joanne Ebbekink zal, begeleid door het orkest van Crescendo, Rhapsodie for Flute voor u spelen.

Koffie, thee en frisdrank is te koop deze avond.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze muzikale avond.

Midzomeravondconcert

Zaterdag 24 juni 19.30

Oude bioscoop Borculoseweg Neede

Op zondag 25 juni is de beurt aan de jeugd van Crescendo. Vanaf 11.00 uur spelen alle jeugdleden in het jaarlijkse jeugdconcert in het Muziekcentrum van Crescendo aan de Haaksbergseweg 6. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar onze aanstormende talenten.

Jeugdconcert Crescendo Neede

Zondag 25 juni 11.00