Heel veule olde brommers bie café de Olde Mölle in Neede

Zondag 7 juli 2019 houden de “bromnozems van weleer” de Kreidler Club Oost Nederland hun 29e Internationale bromfietstreffen in Neede bij cafe de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg: het alom bekende evenement met brommers van 25 jaar en ouder.

Er is een onderdelenmarkt, een toerrit en natuurlijk heel veel nostalgie. Bijna alle Kreidler-modellen zijn wel in het bezit van de leden van de club en zijn dus te zien op deze dag.

Een woordvoerder van KCON zegt; “We zijn natuurlijk een club voor Kreidlers, maar ook andere oude brommers zijn van harte welkom op deze dag”

De Kreidler Club Oost Nederland (K.C.O.N.)  telt momenteel ruim 300 leden in het hele land.

Nieuwe leden (in bezit van een Kreidlerbromfiets van minimaal 25 jaar oud) zijn uiteraard welkom en kunnen zich op deze dag (tegen een speciaal tarief) aanmelden.

De toerrit van ong. 70 kilometer voert langs mooie plekjes in de Achterhoek en is uitstekend aangegeven met pijlen. Deze toerrit is (zoals ‘het hoort’) voor ALLE rijwielen met hulpmotor, brommers en motoren van maximaal 50cc.

Deelname kost € 6,00 (incl aandenken en warme hap). Inschrijven kan op zondag 7 juli 2019 vanaf 09:30 uur bij café de Olde Mölle in Neede. Starten kan men op eigen gelegenheid vanaf 11:30 uur

“Voor de liefhebber is het genieten geblazen op zondag 7 juli in Neede”

Voor meer informatie: Wim Top (0545-272648) of Peter Schoenmakers (06-17433428)

“bromnozems van weleer”

7 juli 2019 vanaf 09:30 tot 18:00

Café de Olde Mölle in Neede.