Nederlandse motor topper Jurgen van den Goorbergh bij Needse Motor Club NMC

De Needse Motor Club NMC heeft weer een bekende Nederlandse motortopper gestrikt voor een presentatie in het najaar.

Dakarheld Jurgen van den Goorbergh komt op vrijdag 19 oktober om 20.00 uur een presentatie verzorgen bij de Olde Mölle in Neede.

Jurgen van den Goorbergh groeide op in een echte racefamilie. Zowel zijn vader als zijn oudere broer Patrick reden al motor op wedstrijdniveau.

Jurgen heeft gedurende zijn lange loopbaan deelgenomen aan nationale en internationale wegraces. Lange tijd was hij Nederlands enige coureur in de hoogste klasse van de motorsport, de 500cc en de MotoGP.

Na zijn wegracecarrière verschijnt Jurgen nog vaak op tv als commentator bij racewedstrijden en gaat hij offroadwedstrijden rijden.

Inmiddels heeft Jurjen 10 keer meegedaan aan de bekende Dakar Rally, zowel op de motor als in een auto.

Een nieuwe generatie van den Goorbergh wordt inmiddels ook klaargestoomd voor het grotere werk.

Het belooft een gevarieerde avond te worden waarbij Jurgen ook een deel van zijn racematerieel zal meenemen naar Neede.

Voor leden van de Needse Motor Club is de toegang gratis. Niet-leden betalen € 5,-

presentatie

19 oktober 2018 vanaf 18:30 tot 23:59