Vrijhof cultuur presenteert… EXPO De rode draad, foto’s van AFVD Foton.

Vrijhof cultuur presenteert… EXPO De rode draad, foto’s van AFVD Foton.

Enschede – Vanaf donderdag 31 januari tonen de leden van Amateur Fotografen Vereniging Drienerlo Foton hun werk in de kleine expositieruimte van de Vrijhof. Het thema van deze expositie is De rode draad. De leden zullen de keuze voor dit thema en de invloed daarvan op hun werk toelichten tijdens de opening op donderdag 31 januari om 16.30 uur. 

Over De rode draad

Amateur Fotografen Vereniging Drienerlo Foton toont in deze jaarlijkse expositie  in de Vrijhof hun creativiteit rondom een zelfgekozen thema. Het thema van dit jaar is: de rode draad. 

De Nederlandse term "als een rode draad in het verhaal" (wat betekent dat er een thema in een verhaal zit) wordt, aangezien onze expositie titels in het Engels zijn, hier vrij vertaald door FOTON naar "The red line". Dit thema biedt een geweldige kans om zowel de fotograaf als de kijker hun eigen verbeelding te laten gebruiken, maar toch alle foto's samen te voegen. 

De leden hebben de vrijheid om hun eigen concept te kiezen; natuur, mensen, architectuur, landschap, close-ups. Alles is mogelijk. Er wordt slechts één regel aan de fotografen gegeven: gebruik de rode draad letterlijk in de afbeelding en deze moet het kader 'binnengaan' en 'verlaten'. Dus, speciaal voor deze reeks foto's hebben ze een grote voorraad rode draad samen gekocht.

Laat het experiment beginnen! 

De expositie is te zien van donderdag 31 januari tot donderdag 28 februari 2019

Plaats  : Kleine expositieruimte Vrijhof, Universiteit Twente

De Vrijhof is op werkdagen geopend van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 20.00 uur.

Meer informatie: UTWENTE.NL/CULTUUR

Details

Soort evenement
expositie

Wanneer
31 januari 2019 t/m 28 februari 2019 vanaf 08:00 tot 23:59

Waar
Kleine expositieruimte Vrijhof, Universiteit Twente

Categorieën