30e. Internationaal bromfietstreffen, onderdelenmarkt en toertocht.

Zondag 5 juli 2020

30e. Internationaal bromfietstreffen, onderdelenmarkt en toertocht

Op Zondag 5 juli 2020 houdt de KreidlerClub Oost Nederland haar 30e bromfietstreffen bij café de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg te Neede: het bekende evenement voor bromfietsen van 25 jaar en ouder van maximaal 50 cc.

Er is een onderdelenmarkt, een toerrit en natuurlijk veel nostalgie. Bijna alle Kreidler-modellen zijn wel in het bezit van de leden van de club en zijn dus te zien op deze dag.

Een woordvoerder van KCON zegt; “We zijn natuurlijk een club voor Kreidlers, maar ook andere oude brommers zijn, op deze jubileumdag (30e keer!), van harte welkom”

De Kreidlerclub K.C.O.N. telt momenteel ruim 300 leden in het hele land. Nieuwe leden (in bezit van een Kreidler bromfiets van minimaal 20 jaar oud en maximaal 50 cc) zullen we hartelijk begroeten en kunnen zich deze dag (tegen een speciaal tarief) aanmelden.

De toerrit van ong. 80 kilometer (in 2 gedeeltes)voert langs mooie plekjes in de Achterhoek en Twente en is uitstekend aangegeven met pijlen.

Al ruim voor de start worden de brommers netjes in rijen opgesteld zodat de liefhebber alles goed kan bekijken. Er is weer een opgaande lijn in de belangstelling voor de oude brommers en bij goed weer worden er ruim 200 deelnemers verwacht, uit alle delen van het land en uit het buitenland.

Inschrijven is verplicht en kan op zondag 5 juli 2020 vanaf 09:30 uur. Starten kan men op

eigen gelegenheid vanaf 12:00 uur. Deelname kost € 7,00. Dit is inclusief aandenken en een gratis verloting            De onderdelenmarkt (met vele handelaren) is de gehele dag geopend.

“Als de tweetaktbrommers starten is het net een zwerm bijen; de typerende walm uit de uitlaat is steeds minder te zien en te ruiken. Een tweetakt mag ruiken, maar hoeft niet te roken. Onze leden worden steeds duurzamer “ zegt een woordvoerder van de Kreidler Club Oost Nederland,  omdat het merendeel van de leden al schone (niet vervuilende of rokende) brandstoffen gebruiken.

Het geluid, de nostalgie; voor de liefhebber is het echt genieten op zondag 5 juli in Neede”

Voor meer informatie: Wim Top 0545-272648 en Peter Schoenmakers 06-17433428

“bromnozems van weleer”

5 juli 2020 vanaf 09:30 tot 18:00

Café de Olde Mölle in Neede.