<

BAND-AVOND VAN GELLICUMZAAL/Het Podium

BAND-AVOND VAN GELLICUMZAAL

Zaterdag 14 maart 2020, is er weer een gezellige avond met muziek in de “Van Gellicumzaal” in Neede.  De bands LOFT en UNEXPECTED zorgen voor een avond met gevarieerde muziek, waarbij LOFT hoofdzakelijk nummers uit de fantastische jaren 60/70 brengt en het oudste nummer van UNEXPECTED uit 1961 stamt en het nieuwste uit 2009. 

LOFT  is een 9-koppige coverband en bestaat al meer dan 10 jaar. De leden komen uit de regio en de zanger is geen onbekende in Neede. Tonny Riethorst is als ex-zanger van “The Flames” een begrip te noemen. De ervaren muzikanten staan garant voor een fijne avond met bekende hits. Ze spelen o.a. werk van The Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en de Golden Earring.

UNEXPECTED is een band met 6 –bijna te- laat bloeiers. Uitzondering is natuurlijk Anton Bouwens die een schat aan ervaring heeft en grote bekendheid genoot als bassist bij “The Flames”. De bandleden komen uit Neede, Borculo en Geesteren en is dus een puur Berkellandse band. Alleen al voor het feit dat het merendeel op latere leeftijd met muziek is begonnen, verdienen zij uw aandacht en waardering, want niet iedereen heeft zoveel “lef” en doorzettingsvermogen. 

Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Er zijn beperkt zitplaatsen.  Kaarten á € 5,= zijn verkrijgbaar aan de zaal en bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6 te Neede 0545 – 29 42 81.

De “Van Gellicumzaal” bevindt zich in het “Assink Lyceum”,  Julianastraat 12, 7161 CR Neede.

Foto's

Details

Soort evenement
muziek

Wanneer
14 maart 2020 vanaf 20:30 tot 23:59

Waar
“Van Gellicumzaal” bevindt zich in het “Assink Lyceum”, Julianastraat 12, 7161 CR Neede

Categorieën