<

Dauwtrappen, Lochemse Berg

 
 
 

 

   
 

 

 
 

 

   
 

 

Dauwtrappen, Lochemse Berg

image

 

LOCHEM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen gaan op donderdag 18 mei 2023 dauwtrappen op de Lochemse Berg. Dauwtrappen is een oude traditie waarbij men heel vroeg opstaat voor een stevige wandeling in de natuur, terwijl de dauw nog op het gras ligt. Het is een prachtige manier om de dag te beginnen en te genieten van de rust en het uitzicht. Samen met een groep wandelliefhebbers maken we een wandeling door de prachtige natuur, terwijl je geniet van de rust en de frisse ochtendlucht. Of je nu jong of oud bent, dauwtrappen is voor iedereen een unieke ervaring. Kom genieten van de prachtige natuur tijdens deze vroege ochtendwandeling. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

  • Tijd: start om 7.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur. 
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. 
  • Tip van de boswachter: We kunnen rustig genieten van deze ochtendwandeling zonder het geluid van het concert van Normaal, omdat het concert pas in de middag plaatsvindt. Stevige schoenen aanbevolen. 

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

 

Dauwtrappen Lochemse Berg fotograaf Nico Kloek.jpg
179.57 KB

 

 

 
 
 

Foto's

Details

Soort evenement
dauwtrappen

Wanneer
18 mei 2023 vanaf 07:30 tot 23:59

Waar
Lochemse berg

Categorieën