<

Heerlijcke Vintage in Gelselaar.

Heerlijcke Vintage in Gelselaar.

Heerlijcke Vintage, zondag 7 mei van 11 – 17 uur voor de 2e keer bij Café-restaurant Florijn en Boerderij Bie Winkels in Gelselaar.

Na een succesvolle editie in 2022 is de Heerlijcke Vintage terug in Gelselaar.

De leukste vintage en secondhand winkels komen naar Gelselaar. Er zal een zeer gevarieerd aanbod zijn. Alle deelnemers hebben nauwkeurig de mooiste mode stukken en accessoires van midden tot hoog segment uitgezocht en brengen dit allemaal mee. Voor jong en oud is er volop keuze en valt er altijd iets te vinden deze dag. Shoppen tijdens de Heerlijcke Vintage is meer een beleving dan gewoon winkelen. Je moet zoeken, verzamelen, passen en uiteindelijk vind je een of meerdere pareltjes die bij jou passen. Natuurlijk krijg je, als je wilt deskundig advies en kom je niet met lege handen thuis. Dit alles gaat vergezeld met muziek op vinyl uit de jaren 60 t/m 90. En het leuke is dat er ook een mooie collectie vinyl te koop is. Meer informatie is te vinden op FB en INSTA. Je bent van harte welkom!

 

De Heerlijcke Vintage is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in het oosten van Nederland in de secondhand en vintage kledingbranche.

Gelselaar, gelegen op de grens van Overijssel met Gelderland, ligt al sinds 1907 tussen monumentale boerderijen. In het beschermd dorpsgezicht ligt het huidige café-restaurant Florijn. Florijn heeft in de loop der jaren haar nostalgische sfeer weten te bewaren. Veel oude en antieke spullen, serviezen en een poppenhuis zijn hier te bewonderen.  Hiernaast ligt de markante boerderij Bie Winkels.

Waar

Café-restaurant Florijn en boerderij Bie Winkels

Dorpsstraat 12-16, 7275 AC Gelselaar

Datum

Zondag 7 mei

Tijdstip

11 – 17 uur

Entree

€ 4,00, incl. 1 kopje koffie

Parkeren

bij vv EGVV aan de Driessenweg 27

Foto's

Details

Soort evenement
Vintage

Wanneer
7 mei 2023 vanaf 11:00 tot 17:00

Waar
Café-restaurant Florijn en boerderij Bie Winkels Dorpsstraat 12-16, 7275 AC Gelselaar

Categorieën