Nieuwjaars Winterwandeling Noordijk ivm weersomstandigheden gaat de wandeltocht niet door.

i.v.m. het slechte weer is deze wandeling verplaats van 2 februari naar 16 februari '20. Wandeltocht gaat niet door.

NOORDIJK – Ook deze winter heeft de historische vereniging Oud Noordijk de traditionele nieuwjaars Winterwandeling georganiseerd.

Dit keer op zondag 16 februari. De start is bij verenigingsgebouw De Oale Schole aan de Schoolweg in Noordijk. Ook dit jaar zijn een tweetal wandelparcoursen van respectievelijk acht en veertien kilometer uitgezet. Voor de acht kilometer route kan gestart worden tussen 09.30 en 12.30 uur, voor de veertien kilometer is dat tussen 09.30 en 11.00 uur. Deelname kost zes euro per persoon voor volwassenen en drie euro per persoon voor kinderen tot 12 jaar.

Drankje en snert zijn inbegrepen. Beide routes leiden de wandelaars door een prachtig natuurgebied met een rijke diversiteit aan vegetatie. Stevige schoenen of laarzen worden aanbevolen. Let op: honden zijn helaas niet toegestaan.

wandelen

16 februari 2020 vanaf 09:30 tot 12:30