Samen fietsen in Neede

De Wielertoerclub Neede, de EHBO en de VVV Neede beginnen weer met de wekelijkse fietstochten. Elke dinsdagmiddag bij goed weer kunnen mensen mee, die graag willen fietsen maar dit liever niet alleen doen.

De eerste tocht staat gepland voor dinsdag 16 april. Er gaan altijd twee mensen van de EHBO en twee van de Wielertoerclub mee, dus er altijd hulp aanwezig.

Het tempo ligt niet hoger dan 15 km per uur en onderweg is er een pauze voor koffie of iets lekkers (voor eigen rekening). De fietstochten starten om 13.30 uur van af het marktplein en deelname is gratis

Wie mee wil fietsen kan zich opgeven bij de VVV Neede (Oudestraat 52C), voor maximaal twee tochten tegelijk. De organisatie neemt nier meer dan twintig deelnemers mee.

Telefoon  0545-29 22 79

fietstocht