SPANNEND……… de nacht van de nacht! De Stichting Vleermuizendorp Neede

SPANNEND……… de nacht van de nacht!

De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door Natuur – en milieufederaties. Tijdens de nacht van de nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven hun lichten van gebouwen en reclames
Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd: op ZATERDAG 26 OKTOBER.
De Stichting Vleermuizendorp Neede en het IVN Oost Achterhoek, organiseren een leuke en spannende activiteit op het Natuurpark aan De Kronenkamp te Neede.
Het is speciaal voor kinderen van 5 tot 9 jaar!
Lopen in het park en onderweg allerlei leuke natuur opdrachten uitvoeren en dat in het donker.
Voor kinderen is het extra spannend , in het donker door een onbekend gebied struinen.

WIE DURFT?
• De activiteiten worden begeleid door natuur gidsen die de kinderen deze bijzondere ervaring laten beleven.
• De activiteit vindt plaats op zaterdag avond 26 oktober 2019.
• Het park is open om 19 uur en de activiteiten gaan om 19.30 uur van start.
• Goede schoenen of laarzen zijn gewenst.
• Kinderen worden begeleid door een volwassene.
• Kosten voor deze avond: Kinderen 2 euro, volwassenen 3 euro.
• Aanmelden is niet nodig.
• We hopen op veel kinderen die dit spannende avontuur met ons willen beleven.
• Voor meer informatie: Anke Hollink telefoon 0545-291109.

evenement

26 oktober 2019 vanaf 19:00 tot 23:59

Natuurpark aan De Kronenkamp te Neede.