<

Spilbroekshow kleindierententoonstelling

Spilbroekshow

 De Spilbroekhal in Neede wordt in het laatste weekend van januari (zaterdag 25 en zondag 26 januari) weer omgetoverd in een kleindierenpaleis. Want dan houdt de NPV-Neede haar jaarlijkse kleindierententoonstelling (sporthal ’t Spilbroek, Bleekenweg 14, te Neede).

U kunt genieten van allerlei kippen, eenden, konijnen en duiven, van groot tot klein. U kunt de dieren bekijken maar er zijn ook dieren te koop. De dieren komen vanuit geheel Overijssel en Gelderland.

Voor de jonge bezoekers organiseert de NPV een kleurwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook kunnen de kinderen zondags geschminkt worden.

Harry Ligtenbarg uit Neede demonstreert zijn passie voor het bewerken van hout tot kunstwerken en Appie Pasman uit Ruurlo het ambacht stoelmatten.

Leerlingen van het Zone college uit Borculo (AOC) maken creaties gemaakt welke op de kooien geplaatst worden.

Boomkwekerij De Hofmaat legt weer een fraaie tuin aan in de sporthal.

 

De NPV-Neede nodigt u van harte uit om onze show te bezoeken. De openingstijden zijn zaterdag 25 januari van 10 tot 19 uur en zondag 26 januari van 10 tot 16 uur. De entree is EUR 3,00 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar hebben onder geleide gratis toegang.

Leden, donateurs en adverteerders hebben eveneens vrije toegang.

Details

Soort evenement
Spilbroekshow

Wanneer
25 januari 2020 t/m 26 januari 2020 vanaf 10:00 tot 19:00

Waar
(sporthal ’t Spilbroek, Bleekenweg 14, te Neede

Categorieën