“The Best of Crescendo” Jubileumconcert Crescendo 120 jaar!

Muziekvereniging Crescendo geeft jubileumconcert 120 jaar bestaan.

Op Tweede Kerstdag 1898 richtten de heren G.J. Neurink, G.J.H. ten Hoopen, G. Neurink en H.J. Wevers muziekvereniging Crescendo op in Neede. Ja inderdaad op tweede kerstdag.

G.H.J. ten Hoopen, een van de oprichters, zei er in 1968 het volgende over: “Kijk, in die tijd was er van vakantie, zoals je die nu kent, geen sprake. Alles moest dus gebeuren op dagen die je niet hoefde te werken. Tweede kerstdag was nu eenmaal zo’n dag, vandaar.”

Nu, 120 jaar later, staan wij er graag bij stil dat onze mooie vereniging nog steeds bestaat.

Na een gezellige feestmiddag/avond voor onze leden afgelopen zomer vieren wij ons jubileum natuurlijk ook muzikaal.

We willen u van harte uitnodigen om op zondag 10 november ons jubileum met ons te komen vieren.

Het thema voor die middag is “The Best of Crescendo”. U raadt het al, Crescendo speelt de succesnummers van de laatste jaren.

De DFC, o.l.v. André Floors, zal deze middag het concert openen en zal voor u een afwisselend programma laten zien met marsen van weleer oa Mars Bagatel en North and South. Ook de slagwerkgroep, aangevuld met de jeugdslagwerkgroep, mag natuurlijk niet ontbreken.

Na een korte pauze is het orkest, olv Hans Schippers, aan de beurt. Met oa de succes nummers El Camino Real, The King Across the Water en Hopetown Holyday. Dit laatste nummer is jarenlang onze tune geweest als je op onze site een kijkje ging nemen. De mars “Old Nee” zal deze middag zeker niet ontbreken.

We hopen u allen te mogen begroeten tijdens dit concert. Graag tot dan.

We beginnen om 14.30 uur in de sporthal in Neede. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Voor onze donateurs is de entree gratis op verzoek van de donateurskaart die u eerder dit jaar al in de bus hebt gehad. Voor niet donateurs vragen wij een entree van 5 euro.

muziek

10 november 2019 vanaf 14:30 tot 18:00