<

Toneelgroep Markvelde ; “De verloofde van mijn vrouw” .

Toneelgroep Markvelde brengt in februari vijf keer de Duitse klucht “De verloofde van mijn vrouw” op de planken. Het stuk wordt deels in het Nederlands en deels in het Twents gespeeld door de ondertussen ervaren spelersgroep. Maar ook dit jaar is er weer jeugdige inbreng door een debutante die de rol van dochter Fransje op fraaie wijze vertolkt.

Fransje is op zoek naar haar moeder Mathilde, die huishoudster is bij een jong echtpaar. Maar bij haar aankomst treft ze alleen Henk, een huisvriend, die zich voordoet als huisarts en er wel heel bijzondere onderzoeksmethoden op na houdt. Theo, de echte huisarts, laat zich van een heel andere kant zien als hij geconfronteerd wordt met de Canadese familie van zijn vrouw die plotseling op bezoek komt. Slager Janus komt met gebalde vuist en denkt even orde op zaken te moeten stellen. Maar uiteindelijk komt natuurlijk alles weer op z’n pootjes terecht en kan baby Petertje rustig blijven slapen…

Genoeg ingrediënten dus voor een avondje heerlijk lachen en genieten in ’t Lammershoes te Markvelde. Het stuk wordt vijf keer opgevoerd. Op 7, 8, 14 en 15 februari is de aanvang 20.00 uur op zondag 9 februari wordt om 14.00 uur een middagvoorstelling gegeven. Kaarten, die 7 euro kosten, zijn te reserveren bij Gerda Holterman via 0547-352592.

Details

Soort evenement
toneel

Wanneer
7 februari 2020 t/m 15 februari 2020 vanaf 20:00 tot 23:59

Waar
’t Lammershoes te Markvelde

Categorieën