<

toneelvereniging Plankenkoorts Noordijk

 

Persbericht toneelvereniging Plankenkoorts Noordijk

 

Toneelvereniging Plankenkoorts uit Noordijk geeft zaterdag 2 november a.s. twee voorstellingen in gemeenschapshuis ’t Haarhoes, Haardijk 2  te Noordijk.

De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 9 oktober tot en met vrijdag 1 november bij:

*Tabakorie Rona te Neede.

*Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 te Noordijk

*ook kunt u via ons e-mail adres kaarten reserveren. Wij leggen ze dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar:  plankenkoortsnoordijk@outlook.com

De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de zaal. Dit is incl. koffie/thee. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Aan het aantal zitplaatsen is een maximum gesteld. Bestel  uw entreekaarten dus op tijd.

 

We spelen het toneelstuk “Kat van huis?....dan wij ook!!

Schrijver:  Adriaan Vellinga, toneeluitgeverij Vink BV

Het is een blijspel in 3 bedrijven. Ter ere van het 15-jarig bestaan van de handwerkgroep willen de dames een paar dagen op stap zonder de mannen. Als de dames van huis zijn, willen de heren ook alleen op pad. Maar wat doe je met een inwonende schoonvader? Wie past er op hem? Hiervoor worden snode plannen beraamd.  Een flinke onweersbui en de eerdere thuiskomst van de dames zorgen voor de nodige consternatie. Helemaal als blijkt dat schoonvader Berend verdwenen is. De paniek slaat toe. Maar gelukkig komt, zoals het in een blijspel hoort, alles weer op zijn pootjes terecht. 

 

Graag tot ziens op zaterdag 2 november a.s. in ’t Haarhoes,

Toneelvereniging Plankenkoorts te Noordijk

Details

Soort evenement
toneel

Wanneer
2 november 2019 vanaf 14:30 tot 17:00

Waar
gemeenschapshuis ’t Haarhoes, Haardijk 2 te Noordijk.