Vrijhof cultuur presenteert… ArtEZ Master Muziek

Studenten van het ArtEZ Conservatorium zullen op maandag 9 maart (Vrijhof, Enschede) en dinsdag 10 maart (Cultuurschip Thor, Zwolle) een bijzonder concert verzorgen. Deze internationale groep musici volgen als deel van hun masteropleiding het vak Performance Lab waarin zij ontdekken hoe performances gecreëerd kunnen worden die verder gaan dan het gebruikelijke. Context, creativiteit en communicatie zijn de leidende concepten. De resultaten zullen aantonen dat muziek niet de enige manier is waarop emoties tot uiting kunnen komen en met het publiek gecommuniceerd kan worden. Tijdens de concerten zullen de artiesten ook gebruikmaken van andere middelen, zoals licht, beweging en beeld, zodat hun concepten tot leven kunnen worden gebracht.

Mis de kans om deze unieke optredens te ervaren niet!

Lees meer/bestel kaarten op www.utwente.nl/cultuur.

Datum : Maandag 9 maart 2020

Tijd      : 19.30 uur

Plaats  : Vrijhof, Universiteit Twente

ENTREEPRIJZEN

Studenten € 5,-

Medewerkers Universiteit Twente € 7,50

Anderen € 12,50

Meer informatie: UTWENTE.NL/CULTUUR

- ENGLISH VERSION –

Vrijhof CULTURE PRESENTS… ArtEZ Master of Music

Students from ArtEZ Conservatorium will be performing on the 9th of March at Vrijhof (Enschede) and the 10th of March at Cultuurschip Thor (Zwolle). The international group of musicians of the Performance Lab class follow a master program in which they explore how to create performances that go beyond the usual. Context, creativity and communication are the leading concepts. The outcomes will show that music is not the only way to express emotions and communicate with the audience. In the concerts, the performers will use other artistic resources such as lightening, movement or visuals in order to turn their concepts into reality.

Don’t miss the chance to ex

ArtEZ Master Muziek

9 maart 2020 vanaf 19:30 tot 23:59