<

GOAN!

GOAN! is een nieuwe app voor reizen in Twente en is ontwikkeld door acht Twentse gemeenten. GOAN! is dè reis-app waarmee je in één oogopslag ziet op welke manieren je van A naar B kan reizen. Met de bus, trein, deelfiets, deelscooter, Automaatje, Regiotaxi of een combinatie. Plan, boek én betaal jouw reis in één keer. Zo kom je snel en slim op iedere bestemming.

Met GOAN! vergelijk je eenvoudig de verschillende vervoersmogelijkheden en kies je wat op dat moment het beste bij je past. Je hebt alles bij de hand en kan direct op pad.

Voor wie is GOAN?

GOAN! is ontwikkeld om het reisgemak van alle inwoners in Twente te vergroten, maar voor Regiotaxi-gebruikers in het bijzonder.

Reis je als pashouder van de Regiotaxi via GOAN! met het OV en kom je er even niet uit? In geval van nood halen we je gratis op. Zo kun je zonder zorgen zelfstandig op reis.

Daarnaast helpen we je graag op weg. Daarom krijg je 10 euro vrij in te zetten reistegoed als je GOAN! downloadt en instelt. Zo kun je de app zorgeloos proberen! En heb je je eerste reis gemaakt? Dan krijg je 10 euro reistegoed voor het openbaar vervoer. Kijk voor de voorwaarden op: www.goan.nl/voorwaarden.

 

 

Goan!

Spoetnik 10-0.6

3824 MG Amersfoort

088 - 84 84 050

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Gaon is in alle vrijheid reizen door de Achterhoek. Kijk voor meer informatie op gaon.nl<https://gaon.nl/>.
Gaon is een initiatief van Thematafel Mobiliteit & Bereikbaarheid van 8RHK ambassadeurs.

 

Ook bij VVV Neede verkopen  wij deze kaarten.

We hebben ook informatie in de winkel liggen.

 

Details

Datum
10 september 2021