TEKEN- EN VERHAALWEDSTRIJD OVER ‘WOUDY IN NEEDE”

VVV Neede viert de terugkomst van Woudy in de Ordelmanskoele en wil graag heel Neede hierbij betrekken door het uitschrijven van een teken- en verhaalwedstrijd over “Woudy, onze woudolifant”.

Want Woudy is van Neede en hoort bij Neede.

VVV Neede nodigt alle Needenaren, dus kinderen EN volwassenen uit om mee te doen aan deze speciale wedstrijd.

Spelen in de Ordelmanskoele en dan klauteren en glijden op Woudy is supergaaf.

VVV Neede zou het leuk vinden als je jouw belevenissen met Woudy vastlegt in een tekening of een verhaal.

Lever het verhaal of tekening met vermelding van je naam en telefoonnummer in bij

VVV NeedeOudestraat 52of via mail info@vvvneede.nl

Ook zouden wij het erg leuk vinden als volwassenen meedoen aan deze wedstrijd. Schrijf een verhaal of maak een tekening over wat Woudy betekent voor iemand, die de klauterleeftijd inmiddels gepasseerd is. Wij zijn erg benieuwd. Een leuke uitdaging lijkt ons het in ieder geval wel.

Tijdens de jaarlijkse Jammarkt die op 21 augustus wordt gehouden, worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

4 juli 2024