<

Camping Lolotte

Over Camping Lolotte

Camping Lolotte gaat links waar andere kindercampings rechts gaan. Bij ons geen hossende animatieteams of verklede mascottes, maar een camping voor bevlogen boomklevers, nieuwsgierige achtertuinavonturiers, onverschrokken padvinders en hun ouder(s)! Van natuurbeleving tot aan scoutingvaardigheden. De natuur daagt je uit, laat je verrassen en prikkelt je fantasie. Kortom, Lolotte, een natuurkindercamping voor als je van buitenspelen houdt!

 

Heb je geen eigen tent, kampeerbus of caravan? Dat is geen probleem bij Lolotte. Je huurt gewoon één van onze ingerichte tenten of huisjes! We hebben sfeervolle Bell tenten, oude vertrouwde De Waard tenten, een echte Tentipi met houtkachel, een houten tenthuis of een bungalow met alles erop en eraan.

 

En kampeer je als ouder alleen met jouw kinderen? Dan kun je op Lolotte ook kiezen om te kamperen op onze éénoudervelden. Doordat de buurman of buurvrouw ook alleen is met de kinderen is er een grote mate van saamhorigheid. Samen eten, een dagje er-op-uit of iemand die op jouw kind let terwijl jij de afwas doet is vanzelfsprekend. En daarmee is camping Lolotte één van de weinige campings in Nederland die zich ook richt op de kamperende eenouder.

 

Tot snel!

Foto's

Contact

Diepenheimseweg 38
7161 MA  Neede

0031545-291780
06-11213155
info@campinglolotte.nl

Categorieën