<

Hotel Restaurant Cafe Prinsen Haarlo

Over Hotel Restaurant Cafe Prinsen Haarlo

 

Vorstelijk genieten

Hotel Café Restaurant Prinsen is een familiebedrijf opgericht in 1864 en sinds 14 mei 2014 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. Het bedrijf is prachtig gelegen midden in het rustige dorpje Haarlo, in de Gelderse Achterhoek. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor zowel onze toeristische als zakelijke gasten .
 
Zo is het heerlijk vertoeven in ons hotel, restaurant, gezellig café met biljarttafel, op ons grote terras en in onze speeltuin en midgetgolfbaan. In onze moderne zalenaccommodatie kunt u terecht voor al uw feesten en partijen of zakelijke vergaderingen en cursussen. Onze grote parkeerplaats is bovendien zeer geschikt voor auto of motor rallies.
 
Natuurlijk kunt u in onze prachtige omgeving ook volop genieten van de Nederlandse natuur. In de omgeving Neede, Eibergen, Borculo en Groenlo vindt u een breed scala aan toeristische, recreatieve en sportieve trips waarmee u alle mooie plekjes uit de omgeving kunt ontdekken. Naast wandelroutes en fietstochten vindt u hier o.a. ook kanotochten, zwembaden, huifkartochten, wijnproeverijen, museumboerderijen en kaasmakerijen.

Contact

Eibergseweg 13
7273 SP  Haarlo

0545-261232
info@hcrprinsen.nl