<

Beautymoment: Schoonheidssalon Skincare Soffita

Over Beautymoment: Schoonheidssalon Skincare Soffita

Dit is de site van Skincare Soffita praktijk voor (sport) massage en beauty.

 

Ik zal me even voorstellen ik ben Sonja Freriksen en ik ben in 2008 met mijn man en zoon in Neede komen wonen. We hebben ons gevestigd aan de Bosstraat 29 waar ook de praktijk is. Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste bij het IMKO in Hengelo gevolgd en daarna heb ik de opleiding voor NGS Sportmasseur gedaan. En beide opleidingen met een mooi resultaat afgerond.

In 2010 ben ik een eigen schoonheidssalon/praktijk begonnen. En vele cursussen en trainingen gevolgd op dit gebied van verzorging en cosmetische producten.
Ook heb ik vele massage trainingen gevolgd en zal me op dit terrein ook zeker blijven verdiepen.

De naam van mijn praktijk is Skincare Soffita en ik zal het even uitleggen hoe ik op de naam ben gekomen. 

Skincare = huidverzorging 
Soffita = is in het italiaans: zolder

Mijn praktijk is gevestigd op de zolder van de garage deze heeft mijn man vakkundig omgebouwd tot een sfeervol geheel. De praktijk heeft een eigen opgang deze kunt u bereiken om langs het woonhuis naar de garage te lopen.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk om mensen te verzorgen en persoonlijke aandacht te geven en voor ieder persoon is er een gepaste ontspannende (sport) massage of een fijne ontspannende gezichtsbehandeling. U kunt bij ons ontspannen, van de rust genieten en uzelf heerlijk laten verwennen. Juist in een tijd waarin alles steeds sneller moet, is het belangrijk om eens tot rust te komen en neem eens tijd voor uzelf.

U kunt hier terecht voor diverse massages zoals sport, hotstone, soapmassage, ontspanningsmassage, mixmassage (combi van hotstone- en ontspanningsmassage). maar ook heerlijk ontspannende specials zoals een ayurvedische en sabaaydi massage. Heerlijk ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen.. Deelbehandelingen zoals harsen, epileren van de wenkbrauwen, verven van wenkbrauwen of wimpers. Gun uzelf een behandeling waarbij u geheel tot rust komt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u mij altijd even bellen op telefoonnummer: 06-30132336

Voor het maken van een afspraak kan dat  ook via de button boek nu. 

Graag heet ik u van harte welkom in mijn praktijk.

  

Contact

Bosstraat 29
7161 XX  Neede

06 30132336
06 30132336
info@skincaresoffita.nl