Bed en Breakfast Borgersteeg

Over Bed en Breakfast Borgersteeg

Gelegen in het veelzijdige landschap van de Achterhoek, verscholen tussen het groen, ligt woonboerderij de Borgersteeg. De Borgersteeg is een droomplek. Met rust, ruimte en gastvrijheid willen wij ook anderen een bijzonder verblijf bieden. 

U kunt bij ons verblijven op basis van bed & breakfast of u kunt ervoor kiezen om het volledige vakantiehuis te huren. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan maximaal 5 personen.

Achterhoekse gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij de Borgersteeg. Wij serveren een uitgebreid boeren ontbijt waar het u aan niets zal ontbreken.

De Achterhoek is een avontuur dat blijft boeien. Bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren, pittoreske dorpjes en fraaie historische stadjes wisselen elkaar af. De prachtige natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen.                                                                      

Naast alle bezienswaardigheden in de directe omgeving is het ook heerlijk toeven op ons eigen erf. De siertuin heeft diverse zitjes en hoekjes om optimaal te genieten van het zonnetje en de geluiden van de natuur. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ravotten.

Contact

Borgersteeg 3
7161 NC  Neede

0545-849992
06-21851782
info@borgersteeg.nl

Categorieën