<

Electro World Neede V.O.F.

Over Electro World Neede V.O.F.

OVER ONS

Sinds oktober 2012 zitten wij in ons nieuwe pand aan de Borculoseweg 17 te Neede. Een nieuwe locatie maar natuurlijk wel met de “ouderwetse” service die u van ons gewend bent. Naast de aantrekkelijk geprijsde producten staat service met eigen technische dienst nog steeds hoog in ons vaandel. 
Wassen, koelen, koken en audio-video waren al productgroepen die bij ons al jarenlang ruim vertegenwoordigd waren. In onze nieuwe winkel treft u nu ook een uitbreiding van multi media en inbouwapparaten aan.

P E R S B E R I C H T
ELECTRO WORLD NEEDE breidt verder uit!

Neede, 9 september 2016 - Alweer vier jaar geleden verhuisde Electro World Neede naar de huidige locatie aan de Borculoseweg. En met succes! Klanten weten het bedrijf nog steeds prima te vinden voor wasautomaten, koelkasten en het uitgebreide inbouwassortiment. Maar zeker ook voor ICT oplossingen. Producten en diensten die zich zeer snel ontwikkelen. Dat was de afgelopen week weer te zien op de IFA in Berlijn. Op deze elektronicabeurs werden veel noviteiten gepresenteerd, die inmiddels in Neede te bekijken zijn. Bijvoorbeeld de nieuwste wasautomaten van Miele en Bosch met automatische was-dosering. Maar ook de nieuwste snufjes zoals de ULTRA HD en Curved TV, laptops en tablets staan voor u klaar in Neede. 

 

De mogelijkheden van deze producten worden steeds groter. Foto’s vanaf mobieltjes of tablets op tv weergeven bijvoorbeeld. Of audio laten “streamen” met draadloze netwerken. Om klanten, voor wie dit misschien ingewikkeld klinkt, hier goed mee te helpen en om onze verdere groei te realiseren is er met Bryan Wolters een extra ICT specialist aan het team toegevoegd. Ook is er wat veranderd in de technische dienst. Nadat Sebastiaan aangaf om in een andere branche een nieuwe uitdaging aan te gaan is men er in geslaagd om met Wim Hartemink een zeer ervaren opvolger in huis te halen. 

Eigenaar Ard Eijsink: “Wim heeft al ruim 30 jaar ervaring als witgoed monteur en dat is heel belangrijk voor onze serviceafdeling. Want naast de eenvoudige mechanische reparaties wordt de elektronica ook steeds belangrijker in witgoedapparaten. Voor Wim geen probleem; ook hij volgt al jarenlang cursussen om voor de grote merken zoals Miele Bosch, AEG en Samsung geautoriseerd te mogen repareren”. Ard Eijsink vervolgt vol enthousiasme: “wij hebben er al het vertrouwen in dat Wim en Bryan bij ons een bijdrage kunnen leveren om de hoge servicegraad nog verder te vergroten.

Contact

Borculoseweg 17
7161 GP  Neede

0545 291 386
neede@electroworld.nl

Categorieën